Yritys

Suunnittelu- ja konsulttipalveluita jo vuodesta 1975

Insinööritoimisto Polartek Oy.

Polartek Oy on tammikuussa 1975 perustettu insinööritoimisto. Tarjoamme konsultti- ja suunnittelupalveluita teollisuuden tuotantoratkaisujen tehostamiseksi. Laadukkaan suunnittelun tuotamme nykyaikaisilla suunnitteluohjelmistoilla ja laatujärjestelmillä sekä korkeatasoisella asiantuntijaosaamisella.

Projektien laadukkaan läpiviennin varmistamme pitkällä alan kokemuksella, henkilöstöjohtamisella sekä asiakaspalveluun ja -viestintään panostamalla. Asiakaslähtöisessä toiminnassamme suunnittelu- ja dokumentointijärjestelmät valitaan toimeksiantajan tarpeiden mukaan. Haluamme olla pitkäaikainen kumppani tarjoamalla tukeamme tehokkuuden ylläpitoon myös projektien jälkeen.

Polartek Oy:n päätoimipaikka on Oulussa ja sivukonttorit Varkaudessa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kokkolassa ja Helsingissä. Lisäksi Polartek Oy:llä on tytäryhtiöt Kemissä ja Oulussa.

Arvomme.

Luottamus

Palvelumme ja työmme rakentuvat luottamukselle. Suunnittelijamme ovat korkeasti koulutettuja asiantuntijoita. Sekä asiakkaamme, että me työnantajana voimme luottaa siihen, että työn jälki on aina huipputasoista ja alan standardeja noudattavaa.

Vastuullisuus

Tahdomme toimintamme olevan vastuullista. Se tarkoittaa ympäristömme huomioimista, esimerkiksi suosimalla ekologista ajattelua suunnittelutyössämme. Vastuullisuus tarkoittaa myös yhteiskuntavastuun kantamista: huolehdimme, että työmme ja yritystoimintamme täyttävät kaikki standardit. Lisäksi haluamme mahdollistaa ja rohkaista nuorempien sukupolvien työtä harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen kautta.

Palveluhenkisyys

Mukaudumme asiakkaidemme tarpeisiin. Suunnittelu- ja dokumentointijärjestelmät valitaan kohteen ja työn vaatimusten mukaan. Olemme valmiita auttamaan silloin, kun apua tarvitaan. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin ja tarjoamme tukea myös projektien päättymisen jälkeen

Oma-aloitteisuus

Oma-aloitteisuus on oleellinen osa yrityskulttuuriamme. Pidämme huolen, ettei asiakkaidemme tarvitse olla itse kyselemässä projektien kulusta. Suunnittelijamme saavat oma-aloitteisesti valita projekteihinsa parhaiten sopivat työajat ja -tavat – he ovat vastuussa omasta työstään.

Tytäryhtiömme.

IRL-Suunnittelu Oy on toimittanut suunnittelua pääasiassa Wärtsilä Finland Oy:lle. Tehtävät ovat käsittäneet dieselvoimalaitosten suunnittelua sekä lujuus- ja massalaskentaa.

Oy Kalottkonsult Ab on toimittanut suunnittelua pääasiassa Outokumpu Stainless Oy:lle, Fortekille, ja StoraEnson tehtaille. Tehtävät ovat käsittäneet kone- ja laitesuunnittelua.

Eridan Oy on erikoistunut kone- ja prosessisuunnitteluun sekä laite- ja teräsrakennesuunnitteluun.